Despre Noi

Salutare! Eu sunt Andreii CBR si alaturi de mine si Moise oXo vei sparge bariera dintre tine si succesul in frizerie. Timp de 7 ani am acumulat o multime de cunostinte si experienta in domeniul frizeriei. Cu entuziasm si pasiune pentru acest domeniu, am creat platforma noastra online, www.andreiicbr.ro.

Platforma noastra ofera cursuri online atat pentru incepatori cat si pentru frizeri care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile si sa invete mai multe. Stim ca meseria de frizer nu se invata intr-o singura zi si ca mereu apar noi tehnici, trenduri si idei care pot imbogati stilul si cunostintele unui frizer.

Pe www.andreiicbr.ro, vei gasi o gama larga de cursuri care te vor ajuta sa-ti dezvolti abilitatile de tuns si styling si sa intelegi aspectele fundamentale ale frizeriei. Indiferent daca esti la inceput de drum sau vrei sa-ti perfectionezi stilul, noi avem cursurile potrivite pentru tine.

Am creat aceasta platforma pentru a impartasi cunostintele noastre si pentru a sprijini comunitatea frizerilor. Credem ca impreuna putem construi o industrie a frizeriei mai puternica si mai talentata. Prin cursurile noastre, te vom ghida pas cu pas si iti vom oferi sfaturi si trucuri profesionale, astfel incat sa poti sa-ti dezvolti abilitatile si sa-ti perfectionezi stilul.

INVATA DE LA CEI MAI BUNI, DEVIN-O CEL MAI BUN!

Cine este Andreii CBR?

Cu o experienta solida de 7 ani in industria frizeriei, Andreii CBR este un adevarat expert al tunsului. Insa ceea ce il diferentiaza pe Andreii este abilitatea sa unica de a se conecta cu clientii si de a pune accentul pe starea lor de bine.

Interactiunea cu persoanele este o parte esentiala din stilul sau de lucru. Andreii intelege ca frizeria nu se rezuma doar la taierea parului, ci si la crearea unei experiente placute pentru clienti. Prin empatie si atentie la detalii, el se asigura ca fiecare client se simte confortabil si rasfatat în timpul vizitei la salon.

Cu Andreii CBR, vei beneficia nu doar de experienta sa vasta in tuns si de abilitatile sale tehnice, ci si de o experienta autentica si personalizata in frizerie.

Cine este Moise oXo?

In universul frumusetii masculine, un nume straluceste cu propria sa pasiune si experienta - Moise oXo. Cu o cariera solida de 6 ani in domeniul coaforului si barberiei, Moise s-a transformat intr-un adevarat artist al tunsului si stilizarii.

Experienta si talentul sau au fost modelate in diferite saloane de infrumusetare din Bucuresti, iar apoi si-a impartasit cunostintele in saloane din intreaga Romanie. Adevarata sa chemare s-a manifestat in calitate de Barber-Educator, unde si-a concentrat puterea si excelenta.

Moise oXo nu este doar un frizer remarcabil, ci si un vizionar care doreste sa schimbe perspectiva asupra industriei: "meseria se fura". Dorinta sa arzatoare de a impartasi informatii si de a educa in ceea ce priveste arta tunsului l-a inspirat sa devina un ambasador al transformarii in frizerie.

Prin intermediul cursurilor sale, Moise oXo dezvaluie secretele combinatiei formelor, pentru a crea personaje unice pentru fiecare client, adaptandu-se perfect formei capului si texturii parului. Fiecare clip este o lecție despre geometria fade-ului, tehnici de styling si ghidul alesului ustensilelor, insotite de cei mai simpli si eficienti pasi pentru a obtine rezultate extraordinare.

Moise abia asteapta sa impartaseasca cu tine toate cunostintele acumulate intr-o calatorie plina de munca si dedicare. Adevarata sa dorinta este sa-ti ofere o motivatie de 100% pentru a-ti exploata talentul la maximum si a deveni maestru in arta tunsului.